Burn-out

Een burn-out, moe, leeg, emotie, angst, slechte nachtrust en nog veel meer speelt in ons als de arts de diagnose burn-out er neer zet. Sluit bij het gevoel van een burn-out nooit een huisarts uit. Vaak zijn we al een tijdje moe, het lichaam geeft het al aan, wij horen ons lichaam niet, we zitten wel in de auto op te letten op het lampje dat gaat branden als het oliepijl te laag wordt maar we houden niet het ”lampje” van ons lichaam in de gaten. Tja,  en dan zitten we opeens thuis, we weten het even niet volledig meer.

Kaderen… iets in ons bewustzijn plaatsen, iets in beeld brengen, is in deze situatie het beste. Waar staan we… waar willen we staan… wat moet er gebeuren om daar te kunnen gaan staan…  We hebben geen contact meer met onze gids, onze ziel, we horen dus onze innerlijke stem niet meer, of weten het even niet volledig meer. Op dat moment is er maar 1 opdracht…neem rust, ga even helemaal niets meer doen, ga je in eerste instantie ontladen door je hobby op te pakken waar je door al die drukte al zo lang niet meer mee bezig hebt kunnen zijn.

Maak een afspraak met je huisarts, van daaruit, ga mediteren, ga gronden, maak contact met Moeder Aarde en Vader Zon en voel dat er daardoor weer rust komt, van daaruit ruimte en tot slot een helder inzicht en contact met onze gids, ons innerlijk weten. Dan denken we zo, ik kan er weer tegen. Niets is minder waar, dan pas start namelijk je proces.

Wat maakt het dat jij in die burn-out terecht bent gekomen?. Het zijn onverwerkte emoties die gaan blokken in ons energieveld, het zijn momenten van niet de balans hebben van denken en voelen, niet de balans hebben van geven en nemen. Bij een burn-out is het noodzakelijk om diep in onszelf te schouwen, waar zitten de blokkades, waar zit de emotie vast, wat hebben wij nog steeds niet uitgesproken, wat is nog niet verwerkt in ons leven en het allerbelangrijkste… wat hebben we nog niet terug van ons zelf, het kan een stukje veiligheid zijn , vertrouwen, respect en zeker een stuk eigenwaarde die we vaak al in ons kindzijn onbewust kwijt geraakt zijn.

Een ieder heeft recht op respect, op af en toe een dank je wel, een complimentje en zeker een gevoel van dat prestaties gewaardeerd worden. Het is een kwestie van geven en nemen en niet van alleen geven.

Het fysieke lichaam, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam zijn onafscheidelijk van elkaar. We weten waar we staan, we weten wie we zijn, we weten wanneer er ruis in één van deze lichamen komt en we weten en voelen dan al helemaal wanneer ons fysieke lichaam STOP zegt.

De maatschappij eist steeds meer van eenieder, waardoor eenieder steeds meer van zich zelf eist en volledig meegezogen wordt of onbewust zich mee laat zuigen door de harde werkelijkheid.

De ziel, de aura, het fysieke lichaam en de geest zijn dan niet meer met elkaar verbonden. Zit jij in een burn-out en je wilt er graag uitkomen, zorg dan dat jouw ziel, de aura, het fysieke lichaam en jouw geest weer een zijn, zodat je weer ziet waar je staat en waar je wilt staan.

Wil je hier graag een stukje begeleiding in, of zijn er vragen over een burn-out, voel je welkom, misschien is het vier stappenplan iets voor jou. Mijn grootste drijfveer is om jou een moment” aan de hand te nemen” en je” de weg naar binnen” te wijzen om je zelf te helen.

De sessie is bij mij thuis en we zitten samen aan de keukentafel met een kopje thee, koffie of water erbij! Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.