Burn-out

Moe, leeg, emotie, angst, slechte nachtrust en nog veel meer speelt in ons als de arts de diagnose burn-out vaststeld.

Vaak zijn we al een tijdje moe, het lichaam geeft het al aan. Wij horen ons lichaam niet. We zitten wel in de auto op te letten op het lampje dat gaat branden als het oliepijl te laag wordt, maar we houden niet het ”lampje” van ons lichaam in de gaten. Tja en dan zitten we opeens thuis. We weten het even helemaal niet meer.

Sluit bij het gevoel van een burn-out nooit een huisarts uit. Maak een afspraak met je huisarts.

Ga van daaruit mediteren, ga aarden. Ga in verbinding met Moeder Aarde en Vader Zon en voel dat er daardoor weer rust, ruimte en tot slot een helder inzicht komt. Als we dat punt bereikt hebben denken we, ik kan er weer tegen aan. Niets is minder waar, pas dan start namelijk je proces.

Wat maakt het dat jij in die burn-out terecht gekomen bent? Het zijn onverwerkte emoties die gaan blokken in ons energieveld, het zijn momenten van niet de balans hebben van denken en voelen. Niet de balans hebben van geven en nemen.

Bij een burn-out is het noodzakelijk om diep in onszelf te schouwen. Waar zitten de blokkades, waar zit de emotie vast, wat hebben wij nog steeds niet uitgesproken, wat is nog niet verwerkt in ons leven en het allerbelangrijkste, wat hebben we nog niet terug aan energie wat van ons is.

Het kan een stukje veiligheid zijn, vertrouwen, respect en zeker een stuk eigenwaarde die we vaak al in ons kind zijn onbewust kwijt geraakt zijn.

Een ieder heeft recht op respect, op af en toe een dank je wel, een complimentje en zeker een gevoel van dat prestaties gewaardeerd worden. Het is een kwestie van geven en nemen en niet van alleen maar geven.

Het fysieke lichaam, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam zijn onafscheidelijk van elkaar. We weten waar we staan, we weten wie we zijn, we weten wanneer er ruis in één van deze lichamen komt en we weten en voelen dan al helemaal wanneer ons fysieke lichaam stop zegt.

Bij burn-out klachten is deze balans, deze verbinding verstoort. De energie kan niet meer stromen. De maatschappij eist steeds meer van een ieder, waardoor een ieder steeds meer van zich zelf eist en volledig meegezogen wordt of onbewust zich mee laat zuigen door de harde werkelijkheid.

Als healer, werkzaam vanuit de sjamanistische visie, kan ik jou begeleiden in het proces van helen. Het eerste gesprek is altijd een reading. Van daaruit laat zich zien of deze manier van helen iets voor jou is. Namelijk, oprecht kunnen verbinden met “het Universum medicijn”. Het proces bewust doorleven. Vertrouwen hebben in jouw innerlijke kracht en vertrouwen hebben in de spirituele wereld.

Voel je welkom voor een reading.

Wil je een reading boeken?. Klik dan hier.