Chakra healing

Chakra healing … Bewustwording…
4 stappenplan…

Onszelf energetisch helen is mogelijk met de kracht die wij in ons dragen. In 4 maanden doorleef jij bewust het pad van chakra healing en reik ik jou aan waar ook bij jouw healing ligt. Healing is bewustwording en bewustwording is veranderingen aan kunnen brengen waar nodig.

Bij ziekte in het fysieke lichaam is het altijd noodzakelijk om ook een arts/natuurarts te raadplegen.

In 4 stappen, namelijk 1 sessie per 4 weken, neem ik jou een moment mee en laat ik jou voelen en ervaren wat chakra healing is en hoe ook jij in deze kracht van helen kunt komen. Bewust worden van wat jij voelt en denkt.

Een krachtige en pure ontwikkeling, persoonsgebonden.

Weer in verbinding met jouw Ziel.

Ik zal mij afstemmen op jou energieveld en in verbinding gaan met jou van Ziel tot Ziel. Elk intern emotioneel proces kunnen wij wanneer wij er ons bewust van worden helen. Verandering en ombuigen vanuit onze geest in ons denken en voelen is dan noodzakelijk.

Weer in verbinding komen met jouw Ziel, daar waar alle antwoorden liggen.

Stap 1
In deze sessie lig jij op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. In deze sessie laat ik jouw ervaren hoe jij in verbinding kunt komen met jou 1ste en 7de chakra. Voor mij als healer is jou vastgezette emotie voelbaar en zal er vanuit de Spirituele wereld altijd aangereikt worden wat voor jouw nodig is op dat moment.  Ook ga ik jou voldoende tools aanreiken hoe jij zelf met de chakra opschoning thuis aan de slag kunt gaan..Ik leer jou hoe ook jij bewust van jouw eigen kracht in verbinding kunt komen met vastgezette emoties en wat onder deze emotie zit. Iedereen kan dat leren…ook jij! Het zijn stappen van bewust worden en ontwikkelen. Vertrouw daarop. Tijdens deze sessie zal ik ook jou chakra”s waar nodig door handoplegging opschonen.

Stap 2
In deze sessie lig jij wederom op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. In deze sessie gaan we aan de slag met het 2de en 6de chakra. Deze sessie is verder gelijk aan stap 1. Ook in deze sessie zal ik jou chakra”s waar nodig door middel van handoplegging opschonen.

Stap 3
In deze sessie lig jij wederom op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. In deze sessie gaan we aan de slag met het 3de en 5de chakra. Doelstelling van ook deze sessie is dat ik jou leer hoe jij zelf chakra opschoning toe kunt passen. ik reik je voldoende tools aan waarmee jij thuis verder kunt..Ook in deze sessie zal ik jou chakra”s door middel van handoplegging opschonen.

Stap 4
In deze sessie lig je wederom op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. In deze sessie gaan we aan de slag met het 4 de chakra aan de slag. Ook ga ik jou Hart chakra readen en zal ik vastgezette emotie en eventuele vastgezette trauma die ik in jouw hartchakra of elders in jou chakra”s voel met jou delen. Het is altijd mogelijk om processen die zich in dat moment laten zien en waar jij graag aan zou willen werken om daar een vervolg afspraak voor te maken.

4 sessies in 4 maanden.
1 sessie van 60 minuten per 4 weken.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.