Sjamanisme
Een sjamaan is een spiritueel genezer, hij die weet en samenwerkt met de Spirit. De sjamaan heeft een zuiver kanaal met Het Groot Mysterie en zal nooit handelen vanuit eigen belang maar vanuit opdracht van de Spirit. Ziekte in het fysieke lichaam ziet de sjamaan als onbalans in het spirituele lichaam. Als de onderstroom van niet verwerkte emotie opgelost wordt zal de klacht in het fysieke lichaam afnemen.

De sjamaan geneest niet maar wijst je de weg naar binnen om je zelf te helen. Een sjamaan kan werken in onze geziene wereld maar ook in onze ongeziene wereld. Zuiverheid is één van de belangrijkste afspraken die een sjamaan heeft met Het Groot Mysterie.

Als healer en als persoon draag ik het sjamanisme intens diep in mijn cellen en mijn Ziel! Dankbaar ben ik voor deze pure sjamanistische verbinding.

Mijn grootste drijfveer als healer is om één ieder die mij om hulp vraagt een moment ”aan de hand mee te nemen” op mijn pad. Ik zal je herinneringen aan de kracht die ook jij bij je draagt en ik zal je de weg wijzen naar binnen. Daar waar ook jij jezelf kunt helen.