Gesprekken

Wanneer wij niet in balans zijn sluimert er vaak veel onzekerheid door ons heen. We weten het even niet meer. Het maakt ons moe en we hebben daardoor vaak geen zin meer om de dag nog positief op te pakken. Het is geheel menselijk dat wij het af en toe niet meer weten.

Op dat moment is het wel van groot belang om denken en voelen weer uit te balanceren. Waar wil jij staan op dit moment in jou leven, sta jij ook daar op die plek. Bewustwording is vaak de eerste stap van helen.

In gesprekken met jou zal ik jouw spiegelen en aanreiken hoe ook jij weer vanuit balans verder kunt. Hoe ook jij weer in verbinding kunt komen met jouw Ziel. Daar waar al jouw wijsheid aanwezig is. Ook is het mogelijk om naast de gesprekken ook te gaan voelen waar bij jouw de kracht ligt. Wanneer voelen en denken weer in balans zijn weten wij het weer. We kunnen dan weer verder.

Ben je zelf healer of therapeut en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, voel je ook dan welkom. Ik zal je aanreiken hoe ook jij vanuit jouw Zielenkracht verder kunt.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.