Persoonlijk gesprek

Wanneer wij niet in balans zijn sluimert er vaak veel onzekerheid door ons heen. We weten het even niet meer. Het maakt ons moe en we hebben daardoor vaak geen kracht meer om de dag nog positief op te pakken. Het is geheel menselijk dat wij het af en toe niet meer weten.

In het persoonlijk gesprek gaan we samen kijken wat jij op dat moment nodig hebt om weer verder te kunnen. Als coach zal ik mij afstemmen op jouw hulpvraag. Het verleden laten we in dit gesprek rusten, het gaat hier om de toekomst, doelen stellen en veranderingen aanbrengen in de situatie waar nodig. Ook zal ik je tools aanreiken waar je dan thuis zelf mee verder kunt. Je kunt met elke vraag bij mij terecht.

Voor een eventuele verdieping zou je ook het 4 vier stappenplan kunnen volgen.

Ben je zelf hulpverlener en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, voel je ook dan welkom. Ik zal je aanreiken hoe ook jij vanuit jouw Zielenkracht verder kunt.

De sessie is bij mij thuis en we zitten samen aan de keukentafel met een kopje thee, koffie of water erbij.  Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.