Meditatie Aarden:
Balanceren

Visualiseer dat je op een plek staat in de natuur. Maak via je voeten verbinding met Moeder Aarde. Van daaruit ga je in verbinding met de kleuren en de geuren van de natuur.

Adem deze kleuren en geuren van de natuur in en laat ze bewust door jouw linker en rechter hersenhelft stromen. Denken en voelen komen daardoor weer in balans. Ervaar dat er hierdoor weer rust komt in jouw hoofd. 

Tot slot maak je heel bewust weer de verbinding met Moeder Aarde.


Meditatie Aarden:
Ontladen en opladen

Visualiseer dat je op een plek in de natuur staat. Maak verbinding met Moeder Aarde door je diep te wortelen. Elke keer als je afgeleid wordt door gedachten, laat deze gedachten er dan even zijn en begeleid jezelf van daaruit weer terug naar de verbinding met Moeder Aarde. Ga van daaruit ook bewust in verbinding via jouw kruin met Vader Zon. Blijf naast de verbinding met Vader Zon ook in verbinding met Moeder Aarde.

Laat vervolgens via visualisatie de energie van Vader Zon door jouw kruin in jouw fysieke lichaam stromen. Vul elke cel in jouw lichaam op met de energie van Vader Zon en laat vervolgens deze energie ook via jouw poriën in jouw aura stromen. Ontladen. Opladen. Blijf goed volgen en voelen wat er in jouw gebeurt en ontstaat.

Tot slot maak je weer heel bewust de verbinding met Moeder Aarde.


Meditatie
De dag opschonen


Kijk voor je zelf op de dag terug. Kom je een moment tegen waarop dingen niet uitgesproken zijn naar 1 of meerdere personen blijf daar dan een moment.

Visualiseer dat moment en de desbetreffende persoon. Spreek alsnog tegen de persoon in kwestie in gedachten uit wat je niet uitgesproken hebt.

Maak vervolgens een afspraak met jezelf dat je bij een volgende keer direct uit zult spreken wat uitgesproken mag/moet worden.

Tot slot maak je heel bewust de verbinding met Moeder Aarde.

Doordat je hoofd nu leeg is en er weer balans is tussen denken en voelen, zul je relaxt in slaap vallen en hierdoor kun je helder contact maken met de Droombron.