Meditatie Aarden:
Ontladen
Visualiseer dat je op een plek zit in de natuur. Maak via je voeten verbinding met Moeder Aarde. Van daaruit ga je in verbinding met de kleuren en de geuren van de natuur.

Adem deze kleuren en geuren van de natuur helemaal door jouw energieveld heen en terwijl je uitademt laat je alle negatieve gedachten in jouw hoofd via jouw voeten Moeder Aarde instromen.

De stilte die daardoor ontstaat zal ons weer verbinden met onze Ziel!


Meditatie Aarden:
Ontladen en opladen
Visualiseer dat je op een plek in de natuur staat. Maak bewust contact met Moeder Aarde. Wortel je diep. Blijf goed wortelen en maak daarnaast ook bewust contact via jouw kruin met de Zon.

Laat vervolgens via visualisatie de energie van de Zon door jouw kruin in jouw fysieke lichaam stromen. Vul elke cel in jouw lichaam op met de energie van de Zon en laat vervolgens deze energie ook via jouw poriën in jouw aura stromen. De oude energie laat je bewust via jouw voeten en stuitje Moeder Aarde instromen. Ontladen en opladen. Blijf heel goed voelen wat dit met je doet!

Elke keer als je afgeleid wordt door gedachten, laat deze gedachten er dan even zijn en begeleid jezelf van daaruit weer terug naar je fysieke lichaam en met name naar je stuitje en je voeten. Ga vanuit hier weer goed wortelen. Ga de verbinding weer opnieuw aan met Moeder Aarde.

Blijf deze meditatie doen totdat je weer rust voelt. Doordat er rust komt is er weer helderheid en helderheid geeft weer inzicht.


Meditatie
De dag opschonen

Kijk voor je zelf op de dag terug. Kom je een moment tegen waarop dingen niet uitgesproken zijn naar 1 of meerdere personen, blijf daar dan een moment. Maak een visualisatie met dat moment en de desbetreffende persoon. Spreek alsnog tegen de persoon in kwestie in gedachten uit wat je niet uitgesproken hebt.

Maak vervolgens een afspraak met jezelf dat je bij een volgende keer direct uit zult spreken wat uitgesproken mag/moet worden. Laat via visualisatie alle gedachten van de dag die niet goed voelen of nog niet echt uitgesproken kunnen worden via je voeten/stuitje Moeder Aarde instromen. Wortel je via jouw voeten/stuitje diep in Moeder Aarde.

Terwijl je in contact blijft met Moeder Aarde maak je ook contact via jouw kruin met de Zon en laat deze krachtige energie via visualisatie doorstromen in je fysieke lichaam. Vul elke cel op met deze prachtige mooie energie en laat vervolgens deze krachtige energie via jouw poriën in jouw aura stromen. Ga vanuit hier weer goed wortelen. Ga de verbinding weer opnieuw aan met Moeder Aarde.

Doordat je hoofd nu leeg is en jouw aura schoon is zal je relaxt in slaap vallen en hierdoor kun je helder contact maken met de Droombron.

Ik wens jouw een fijne nachtrust!