Meditatie Aarden:
Balanceren

Visualiseer dat je op een plek staat in de natuur. Maak via je voeten verbinding met Moeder Aarde. Van daaruit ga je in verbinding met de kleuren en de geuren van de natuur.

Adem deze kleuren en geuren van de natuur in en laat ze bewust door je linker en rechter hersenhelft stromen. Denken en voelen komen daardoor weer in balans. Ervaar dat er hierdoor rust komt in je hoofd.

Tot slot maak je heel bewust weer de verbinding met Moeder Aarde.


Meditatie Aarden:
Ontladen en opladen

Ga staan tijdens deze meditatie.

Maak oprecht via een visualisatie verbinding met Moeder Aarde. Wortel je als boom. Voel goed of beide voeten op Moeder Aarde staan. Blijf een moment staan en ervaar wat er in jou gebeurt.

Ga van daaruit ook bewust in verbinding via je kruin met Vader Zon. Blijf naast de verbinding met Vader Zon ook in verbinding met Moeder Aarde.

Laat vervolgens via visualisatie de energie van Vader Zon in jouw fysieke lichaam stromen. Vul elke cel in je lichaam op met de energie van Vader Zon en laat vervolgens deze energie ook via je poriƫn in jouw aura stromen.

Ontladen. Opladen. Blijf goed volgen en voelen wat er innerlijk gebeurt en ontstaat.

Tot slot maak je weer heel bewust de verbinding met Moeder Aarde.


Meditatie
De dag opschonen


Kijk voor je zelf op de dag terug. Kom je een moment tegen waarop dingen niet uitgesproken zijn naar 1 of meerdere personen blijf daar dan een moment.

Visualiseer dat moment en de desbetreffende persoon. Spreek alsnog tegen de persoon in kwestie in gedachten uit wat je niet uitgesproken hebt.

Maak vervolgens een afspraak met jezelf dat je bij een volgende keer direct uit zult spreken wat uitgesproken mag/moet worden.

Tot slot maak je heel bewust de verbinding met Moeder Aarde.

Doordat je hoofd nu leeg is en er weer balans is tussen denken en voelen, zul je relaxt in slaap vallen en hierdoor kun je helder contact maken met de Droombron.