Reading

Wanneer jij voor de eerste keer naar mij toekomt zal de eerste sessie een reading zijn. Ik zal mij verbinden van Ziel tot Ziel en jouw energieveld en cellen lezen. Ook Spirit zal mij altijd aanreiken waar healing voor jou nodig is en waar onverwerkte emotie is op dat moment.

Tijdens deze reading  ga ik ook samen met jouw de meditatie het Aarden doornemen.
De sjamanendrum en mijn sjamanistische klanken zullen de meditatie begeleiden.

Na de Reading is het mogelijk om samen met mij op een sjamanistische manier processen te gaan verwerken. Welke manier van verwerken het beste is zal zich tijdens de reading laten zien.

De  sjamanistische reading is 60 minuten. Omdat ik vanuit het sjamanisme werk doe ik niet aan toekomstvoorspelling.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.