Reading/intake

Wanneer jij voor de eerste keer naar mij toekomt zal de eerste sessie een reading/intakegesprek zijn. Ik zal mij verbinden van Ziel tot Ziel en jouw energieveld en cellen lezen. Ook de Spirituele wereld zal mij altijd aanreiken waar healing voor jou nodig is en waar onverwerkte emotie is op dat moment. Ik zal jou aanreiken waar ook bij jouw spirituele en mentale groei mogelijk is.

Tijdens deze reading/intakegesprek zal ik ook samen met jou de meditatie het Aarden doornemen. De sjamanendrum en mijn ontstane klanken zullen deze korte meditatie begeleiden. Je kunt daarmee dan thuis verder aan de slag.

Na de Reading/intake is het mogelijk om samen met mij het proces van helen in te gaan. Welke manier van verwerken voor jou het beste is zal zich tijdens de reading/intake laten zien. Verwerken kan namelijk via gesprekken maar ook via chakra healing of een trauma healing. Kies altijd de manier van verwerken die het beste bij jou past. Jij bent immers je eigen healer en de kracht van helen zit ook in jou. Vaak is het even zoeken naar de juiste route en daar help ik je graag een moment bij. Ik zal je oprecht de weg naar binnen wijzen waar ook bij jouw healing ligt. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. De toekomst laat zich vanzelf zien wanneer jij volledig in balans bent.

De reading/intake is 75 minuten met een eventuele uitloop van 15 minuten.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.