Reading/intake

Wanneer jij voor de eerste keer naar mij toekomt zal de eerste sessie een reading/intakegesprek zijn. Als healer ben ik tijdens de reading/intake afgestemd op jouw energieveld. Tijdens de afstemming zal het altijd helder worden waar de energie niet stroomt en waar eventuele vastzittende emotie nog niet is opgelost in de cellen. Als coach ben ik tijdens de reading/intake afgestemd op jou hulpvraag.

Na de Reading/intake is het mogelijk om samen met mij het proces van helen in te gaan. Welke manier van verwerken voor jou het beste is zal zich tijdens de reading/intake laten zien. Verwerken kan namelijk via een gesprek of 4 stappenplan, maar ook via een healing. Kies altijd de manier van verwerken die het beste bij jou past. Jij bent immers je eigen healer en de kracht van helen zit ook in jou. Vaak is het even zoeken naar de juiste route en daar help ik je graag een moment bij. Ik zal je oprecht de weg naar binnen wijzen waar ook bij jouw healing ligt. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. De toekomst laat zich vanzelf zien wanneer jij volledig in balans bent.

Ben je zelf hulpverlener en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, voel je ook dan welkom. Ik zal je aanreiken hoe ook jij vanuit jouw Zielenkracht verder kunt.

De reading/intake is bij mij thuis en we zitten samen aan de keukentafel met een kopje thee, koffie of water erbij.  Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.