Reading/intake

Wanneer jij voor de eerste keer naar mij toekomt zal de eerste sessie een reading/intakegesprek zijn. Als healer ben ik tijdens de reading/intake in verbinding met de Spirit en Spirithelpers en ben ik uiteraard  afgestemd op jouw energieveld. Tijdens de afstemming zal het altijd helder worden waar de energie niet stroomt en zal ook de Spirit mij als healer aanreiken waar eventuele vastzittende emotie nog niet is opgelost in de cellen.

Tijdens deze reading/intakegesprek zal ik ook samen met jou de meditatie het Aarden doornemen. De sjamanendrum zal deze korte meditatie begeleiden. Je kunt daarmee dan thuis verder aan de slag.

Na de Reading/intake is het mogelijk om samen met mij het proces van helen in te gaan. Welke manier van verwerken voor jou het beste is zal zich tijdens de reading/intake laten zien. Verwerken kan namelijk via gesprekken maar ook via een healing. Kies altijd de manier van verwerken die het beste bij jou past. Jij bent immers je eigen healer en de kracht van helen zit ook in jou. Vaak is het even zoeken naar de juiste route en daar help ik je graag een moment bij. Ik zal je oprecht de weg naar binnen wijzen waar ook bij jouw healing ligt. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. De toekomst laat zich vanzelf zien wanneer jij volledig in balans bent.

Ben je zelf healer of therapeut en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, voel je ook dan welkom. Ik zal je aanreiken hoe ook jij vanuit jouw Zielenkracht verder kunt.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.