Relatie healing

Als onze relatie met de persoon van wie we houden vastgelopen is of vast dreigt te lopen kunnen we twee dingen doen. We kunnen er bij weg gaan. We kunnen er mee aan de slag gaan. Als healer kan ik samen met jou kijken/voelen waar je staat in je relatie, waarom je vast gelopen bent of vast dreigt te lopen in jouw relatie.

Een relatie is ook  energie en energie kunnen we zelf sturen. Er zal altijd door de Spirit aangegeven worden wat voor jouw op dat moment belangrijk is.

Bij relatieproblemen ligt altijd een onderstroom van emotie die in het algemeen niet tot in de kern opgelost is. Op het moment dat we er voor kiezen om niet in onze relatie weg te lopen maar er mee aan de slag te gaan komen we in deze onderstroom. Door hier in te gaan zullen we geblokkeerde energie, eventuele trauma wat nog niet tot in de kern opgelost is oplossen.

Ik mag de bemiddelaar zijn tussen… De Spirit en jouw…Van ziel tot Ziel zal er gewerkt worden en vergeet nooit dat ook jij altijd je eigen healer bent… De trilling van de sjamanendrum en de ontstane klanken van mijn stem nemen …jouw… mee in deze krachtige healing…alle emotie die nog vast zit in jouw cellen krijgt in deze healing kans om vrij te komen.

We worden ons dan weer bewust van de verbinding met onze Ziel. Van daaruit kunnen we de diepte ingaan in onze relatie problemen en kunnen we spreken van relatie healing, van Ziel tot Ziel. We weten dan weer wie we zijn, waar we staan en waar we willen staan in ons leven en in onze relatie.

In de eerste sessie relatie healing is het noodzakelijk dat beide personen waarbij de relatie vast gelopen is aanwezig zijn. Van daaruit zal het zich laten zien of er nog meer sessies samen nodig zijn of dat de sessies 1 op 1 zijn.

Zorg ervoor dat je bij stress altijd goed gaat Aarden.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.