Sjamanisme

Sjamanisme vind je nog steeds overal in onze wereld. Een sjamaan is een spiritueel genezer, hij die weet en samenwerkt met de Spirit, de sjamaan heeft een zuiver kanaal met Het Groot Mysterie en zal nooit handelen vanuit eigen belang maar vanuit opdracht van de Spirit. Ziekte in het fysieke lichaam ziet de sjamaan als onbalans in het spirituele lichaam. Als de onderstroom van niet verwerkte emotie opgelost wordt zal de klacht in het fysieke lichaam afnemen. De sjamaan geneest niet maar wijst je” de weg naar binnen” om je zelf te helen. Een sjamaan kan werken in onze geziene wereld maar ook in onze ongeziene wereld. Zuiverheid is één van de belangrijkste afspraken die een sjamaan heeft met Het Groot Mysterie. In de westerse wereld is het altijd noodzakelijk om bij ziekte in het fysieke lichaam altijd eerst een huisarts/natuurarts te bezoeken.

In Mexico heb ik van de pure Maya en van de pure sjamanen meegekregen dat niet wij, maar altijd De Spirits doorgeven wat op dat moment voor jou belangrijk is.

Als persoon en als healer draag ik het sjamanisme diep, heel diep in mijn cellen. Ik zal éénieder die mij een moment om hulp vraagt oprecht de “weg naar binnen wijzen” om zichzelf te helen.

Zuiverheid is voor mij ook één van de belangrijkste afspraken die ik in mijn Ziel draag en altijd na zal komen.

De titel sjamaan kregen en krijgen nog steeds de traditionele sjamanen als overdracht mee. van hun voorouders/stam. Je kunt jezelf ook nooit zomaar de titel sjamaan toekennen. Een zuivere sjamaan weet dat hij sjamaan is en kent zijn levens opdracht. Het gaat de zuivere sjamaan niet om de titel sjamaan, maar om de kennis die diep in de sjamaan zit en deze over te dragen aan eenieder die hier voor open staat.

Comments are closed.