Sjamanistische healing

Sjamanistische healing … Bewustwording…
4 stappenplan…

Onszelf energetisch helen is mogelijk met de kracht die wij in ons dragen. In 4 maanden doorleef jij bewust het sjamanistische pad van healing en reik ik jou aan waar ook bij jouw healing ligt. Healing is bewustwording en bewustwording is veranderingen aan kunnen brengen waar nodig.

Bij ziekte in het fysieke lichaam is het altijd noodzakelijk om ook een arts/natuurarts te raadplegen.

In 4 stappen, namelijk 1 sessie per 4 weken, neem ik jou een moment mee en laat ik jou voelen en ervaren wat sjamanistische healing is en hoe ook jij in deze kracht van helen kunt komen. Bewust worden van wat jij voelt en denkt.

Een krachtige en pure ontwikkeling, persoonsgebonden.

Weer in verbinding met jouw Ziel.

Als sjamanistisch healer zal ik mij met jou verbinden van Ziel tot Ziel en jouw energieveld en cellen lezen. Ook Spirit zal mij altijd aanreiken waar healing voor jou nodig is en waar nog onverwerkte emotie is. Elk intern emotioneel proces kunnen wij wanneer er bewustwording is helen. Verbetering en verandering van ons denken en voelen is dan noodzakelijk.

Weer in verbinding komen met jouw Ziel, daar waar alle antwoorden liggen.

Stap 1
In deze sessie lig jij op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. Als healer ga ik jou met de ondersteuning van de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht opschonen in jouw cellen waar nog emotie vast zit. Voor mij als healer is jou vastgezette emotie voelbaar in mijn fysieke lichaam en zal er vanuit de Spirit ook aangereikt worden wat voor jou nodig is op dat moment.  Ook ga ik jou aanreiken hoe jij zelf hier thuis verder mee aan de slag kunt. Ik leer jou hoe ook jij bewust van jouw eigen kracht in verbinding kunt komen met vastgezette emoties en wat onder deze emotie zit. Iedereen kan dat leren…ook jij! Het zijn stappen van bewust worden en ontwikkelen. Vertrouw daarop.

Stap 2
In deze sessie gaan wij het bos in voor een sjamanistische wandeling. Het bos is op 5 minuten lopen bij mij vandaan. Daar ga ik met jou doornemen wat jij opgepakt hebt van stap 1 betreffende zelf healing en bewustwording. Ook laat ik jou ervaren wat onze bondgenoten, o.a. de Bomen aan healing mee kunnen geven en hoe jij je kunt verbinden. Onze natuur beschikt ook over veel krachten en sjamanistisch gezien staan ook wij als mens en zeker als Ziel in verbinding met de natuur waar ook healing ligt. Alles wat leeft draagt een Ziel, alles wat een Ziel draagt staan wij als mens mee in verbinding, bewust of onbewust. Ik zal je leren in deze stap hoe ook jij van Ziel tot Ziel bewust kunt verbinden met alle krachten in de natuur en daarin healing kunt ontvangen.

Stap 3
In deze sessie krijgen processen waarin jij zit op dat moment aandacht en samen met jou ga ik als sjamanistisch healer hier mee aan de slag. Elk intern proces kan wanneer er bewustwording ontstaat verandert worden waardoor er healing kan ontstaan…Doordat er bewustwording ontstaat, voelen en zien we ook wat er nodig is om te veranderen, waar de valkuilen zich weer aandienen en hoe er mee om te gaan en op te lossen. De Spirit zal ook altijd aanreiken wat voor jouw op dat moment belangrijk is.

Stap 4
In deze sessie lig je wederom op de behandelbank, alleen de schoenen gaan uit. Ik ga als healer samen met jou opschonen waar nodig. Waar zijn nog vragen vanaf jou kant en waar is het nog onduidelijk. Het zal zich allemaal laten zien. Als sjamanistisch healer schoon ik tot op de kern van de cellen jouw energieveld op. Je zult voelen dat je relaxt van de behandelbank afkomt en dat je ervaart dat ook jij deze manier van opschonen met de elementen van de natuur altijd zelf kunt toepassen.

4 sessies in 4 maanden.
1 sessie van 60 minuten per 4 weken.

In 4 maanden doorleef jij bewust het sjamanistische pad van healing en reik ik jou aan waar ook bij jouw healing ligt. Healing is bewustwording en bewustwording is veranderingen aan kunnen brengen waar nodig.

De bijdrage is €30,- per sessie en kan per sessie contant met mij na de sessie afgerekend worden.

Het zal ook voor jou wanneer jij open staat voor sjamanistische healing een mooi van pad van ontwikkelen en groei worden en is geheel op jouw afgestemd. Je stapt op eigen risico in dit stappenplan.

Bij ziekte in het fysieke lichaam is het altijd noodzakelijk om ook een arts/natuurarts te raadplegen.

Voel je welkom in dit pad van helen!

Kom je voor de eerste keer naar mij toe, dan zal er altijd een Reading aan vooraf gaan. Deze staat los van het stappenplan.

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.