Traumahealing

Bij één van de principes van het sjamanisme wordt er aangenomen dat een deel van een menselijke ziel zich na een traumatische ervaring kan losmaken. De mogelijkheid is dan aanwezig dat dit deel bevriest of zich gaat verstoppen. Als we echter een deel van onze ziel verloren hebben, dan zijn we niet meer ‘heel’.

Als healer en ervaringsdeskundige betreffende trauma mag en kan ik samen met jou, jouw verloren deel weer terughalen zodat daarna het bevroren of verstopte deel weer kan gaan stromen. Vertaald betekent dit dat ik samen met jou even een moment energetisch terug ga naar het moment waar de emotie vast is gaan zitten in jouw cellen…

Als healer sta ik tijdens de healing in verbinding met Spirit, deze zal altijd doorgeven waar er bij jou op dat moment healing nodig is. Als healer kan ik doordat in verbinding sta met Spirit en Spirit helpers jou cellen lezen en voelen waar bij jouw nog trauma of andere blokkade vast zit in de cellen.

Vaak is het ook noodzakelijk om even persoonlijk of energetisch een moment terug te gaan waarin we nog iets uit te spreken hebben naar de desbetreffende persoon. Van daaruit o.a. ons bestaansrecht  terug te halen wat we destijds meestal onbewust verloren zijn, bv. eigenwaarde, onschuld, vertrouwen, zelfstandigheid, vrijheid, enz.

Het teruggaan wordt altijd vanuit respect gedaan, het zijn immers altijd omstandigheden waarin wij terecht gekomen zijn. De Spirit zal ook altijd aangeven wat voor jouw op dat moment het belangrijkste is.

Als healer kan ik zuiver te werk gaan. Dit omdat ook ik de sjamanistische pure kracht die daarvoor nodig is, meegekregen heb met mijn geboorte en op de juiste wijze verder heb mogen ontwikkelen en daardoor in staat ben om bij éénieder blokkades… spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek te voelen…

Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.zonmetnaam

Comments are closed.