Healing

Bij één van de principes van het sjamanisme wordt er aangenomen dat een deel van een menselijke ziel zich na een traumatische ervaring kan losmaken. De mogelijkheid is dan aanwezig dat dit deel bevriest of zich gaat verstoppen. Als we echter een deel van onze ziel verloren hebben, dan zijn we niet meer ‘heel’.

Als healer stem ik mij af op jouw energieveld. Tijdens de afstemming zal het altijd helder worden waar de energie niet stroomt en zal ook de Spirit mij als healer aanreiken waar eventuele vastzittende emotie nog niet is opgelost in de cellen.

Als healer mag en kan ik ook samen met jou, jouw verloren deel weer terughalen zodat daarna het bevroren of verstopte deel weer kan gaan stromen. Vertaald betekent dit dat ik samen met jou even een moment energetisch terug ga naar het moment waar de emotie vast is gaan zitten in jouw cellen. Vaak is het dan noodzakelijk om even persoonlijk of energetisch een moment terug te gaan waarin we nog iets uit te spreken hebben naar de desbetreffende persoon. Van daaruit o.a. ons bestaansrecht  terug te halen wat we destijds meestal onbewust verloren zijn, bv. eigenwaarde, onschuld, vertrouwen, zelfstandigheid, vrijheid, enz. Het teruggaan wordt altijd vanuit respect gedaan, het zijn immers altijd omstandigheden waarin wij terecht gekomen zijn.

Bij ziekte in het fysieke lichaam is het altijd noodzakelijk om eerst een huisarts/natuurarts te bezoeken.

Als healer kan ik zuiver te werk gaan. Dit omdat ook ik de sjamanistische pure kracht van healen die daarvoor nodig is, meegekregen heb met mijn geboorte en op de juiste wijze verder heb mogen ontwikkelen en daardoor in staat ben om bij éénieder blokkades… spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek te voelen…

De sessie is bij mij thuis en we zitten samen aan de keukentafel met een kopje thee, koffie of water erbij. Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.zonmetnaam

Comments are closed.