Vier stappenplan

Van onbewust naar bewust leven

Onszelf energetisch helen en daardoor veranderingen aangaan, is mogelijk met de kracht die wij in ons dragen. In 4 maanden doorleef jij bewust het pad van healing en verandering. We werken samen aan waar jij nu staat en onderzoeken of jij daar ook in jouw kracht staat. Healing is bewustwording en bewustwording is veranderingen aan kunnen brengen waar nodig. Wat heb jij nodig om te helen!

In 4 stappen, namelijk 1 sessie per 4 weken, neem ik jou een moment mee en laat ik jou voelen en ervaren wat healing is en hoe ook jij in deze kracht van helen kunt komen. Bewust worden van wat jij voelt en denkt. Een krachtige en pure ontwikkeling, persoonsgebonden.

Als healer zal ik mij afstemmen op jou energieveld en als coach zal ik mij afstemmen op jou hulpvraag. Elke interne emotionele blokkade  kunnen wij, wanneer wij er ons bewust van worden helen. Verandering vanuit onze geest in ons denken maar ook lijfelijk voelen is dan noodzakelijk.Weer in verbinding komen met jouw Ziel!

Stap 1
In deze sessie gaan we samen afstemmen en kijken naar wat jij wilt veranderen in- en om jou heen, we gaan doelen vastleggen op papier waar jij thuis aan kunt gaan werken. De eerste stap is dus bewustwording. Bewustwording van jouw blokkade. We blijven in het nu en gaan niet terug, het gaat om het pad naar voren, jezelf ontwikkelen. Je krijgt ook een werkopdracht mee naar huis die jij gaat doorleven en uitwerken op papier in de komende 4 weken.

Stap 2
In deze sessie hoor ik eerst van jou hoe het gegaan is met jou werkopdracht en kijken we er zeker ook naar waar het nog moeilijk is verlopen. We blijven ons vast houden aan de doelstelling die jij samen met mij in de eerste sessie op papier hebt uitgewerkt. Blijf je er altijd bewust van dat wanneer jij ervoor gaat veranderingen in denken en voelen in jouw systeem opgenomen kunnen worden. Eerst zal het nog flink oefenen zijn maar uiteindelijk zal ook jij sneller schakelen van niet bewustzijn naar bewustzijn. Ook krijg je in deze sessie weer een werkopdracht mee naar huis die jij gaat doorleven en uitwerken op papier in de komende 4 weken.

Stap 3
In deze sessie hoor ik eerst van jou hoe het gegaan is met jou werkopdracht en kijken we zeker ook naar waar moeilijk verlopen is. In deze sessie gaan we veel aandacht besteden aan het Aarden en wat het inhoud om goed  in je lijf te zitten zodat er en balans kan blijven tussen denken en voelen. Je gaat in deze sessie ook leren hoe jij weer van disbalans in balans kunt komen.  Ook krijg je in deze sessie weer een werkopdracht mee naar huis die jij gaat doorleven en uitwerken op papier in de komende 4 weken.

Stap 4
In deze sessie gaan we kijken of jij de doelen die jij gesteld hebt in de eerste sessie al bereikt hebt of dat er nog wat extra tools nodig zijn voor jou doelen. Waar sta jij nu en hoe stabiel sta je. Indien nodig kan er dan nog een vervolg sessie geboekt worden.

De sessies staan los van elkaar maar vormen 1 geheel. Wanneer jij deze manier van helen ingaat spreek je ook met jezelf af dat jij alle 4 sessies doorloopt. Niet proberen maar er voor gaan.

4 sessies in 4 maanden.
1 sessie van 90 minuten per 4 weken.

Kosten zijn €45,- per sessie en worden ook per sessie afgerekend

Mijn grootste drijfveer is om éénieder die mij om hulp vraagt een moment aan de hand mee te nemen op mijn pad. Ik zal je herinneren aan de kracht die óók jij bij je draagt en ik zal je de weg “naar binnen” wijzen om jezelf te helen. Wij zijn namelijk allemaal ook onze eigen healer. Soms hebben we even weer nieuwe inzichten nodig en dat is ook geheel menselijk!

 Bij ziekte in het fysieke lichaam of de geest, is het altijd noodzakelijk om ook een arts/natuurarts te raadplegen.

Ben je zelf hulpverlener en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, voel je ook dan welkom. Ik zal je aanreiken hoe ook jij vanuit jouw Zielenkracht verder kunt.

De sessies zijn bij mij thuis en we zitten samen aan de keukentafel met een kopje thee, koffie of water erbij! Zelf meenemen een schrift en pen waarin jij tijdens de sessie je werkopdrachten in kunt zetten en thuis kunt uitwerken. Wil je een sessie boeken, kijk dan op de pagina contact.

Comments are closed.